Top Carpets Sfeervol Wonen, Alkmaar

Sfeervol Wonen

Bij Top Carpets staan wij voor een compleet assortiment voor iedere woning. Zo vindt u bij ons de mooiste houten vloeren. Wij helpen u graag bij de keuze van uw houten vloeren. Wij hebben houten vloeren voor ieder budget en smaak. Houdt u meer van sterk en mooi afgewerkt laminaat? Ook dan bent u bij Top Carpets aan het juiste adres. Laminaat hebben wij in verschillende designs, kleuren en afwerkingen.

Gordijnen, panelen, vouwgordijnen of toch jaloezieën? Raamdecoratie geeft iedere woning een bepaalde sfeer. Ook op het gebied van raamdecoratie in allerlei uitvoeringen, materialen en kleuren kunnen wij u het beste leveren. Top Carpets werkt altijd op maat, zo meten wij gratis uw maten thuis op zodat u direct weet wat mogelijk is en wat het kostenplaatje is.

Ook voor kasten op maat bent u bij Top Carpets aan het juiste adres. Voor iedere opbergvraag bieden wij graag de juiste oplossing. U kunt kiezen uit verschillende deursystemen, kleuren, materialen en kastindelingen. Naast praktische en duurzame kasten hebben wij ook mooie klassieke of trendy kasten die passen in elk interieur of die perfect dienen als kleding kast. Met ons 3D tekenprogramma kunnen wij uw kast op maat voor u tekenen.

Showroom 

Top Carpets laat het complete assortiment overzichtelijk zien in de sfeervolle showroom van 1000 m2 en woonwinkel. Onze specialisten in sfeervol wonen staan klaar voor uw vragen. U vindt onze ruime woonwinkel aan de Kanaalkade 31 in Alkmaar, tel.: 072-5128737. Tot ziens bij Top Carpets!

Bezoekadres

Kanaalkade 31, 1811LR Alkmaar