Erfhuizen, Rosmalen

Tijdelijk beheer en zorg voor een kostbare inboedel

Als de laatste bewoner het huis verlaat of overlijdt, hebben de erfgenamen plotseling de zorg voor een huis met een kostbare inboedel. Wonen zij ver van het (ouderlijk-) huis en hebben zijn hun eigen, drukke leven dan zal er naar een oplossing gezocht moeten worden voor het toezicht op het huis en de waardevolle spullen.

 

Onder permanent toezicht van Home Care en voor zo lang als nodig of gewenst is passen onze homesitters met veel zorg en toewijding op het huis. Conform de instructies verlenen zij toegang aan de executeur testamentair, erfgenamen, werkster, de tuinman, taxateur en makelaar. 

Vaak krijgt Home Care deze opdrachten via een vermogensbeheerder/bank, notaris of makelaar, die met de werkwijze van Home Care bekend is*).

 

Een geventileerd, fris en schoon huis met een verzorgde tuin zal gemakkelijker te verkopen zijn dan een huis dat maandenlang werd afgesloten. Vooral in dat opzicht is een goede regeling een investering die zich ruimschoots terugbetaalt.

 

Ook zijn er homestters voor korte periode beschikbaar, bijvoorbeeld voor de oppas van het huis op de dag van de begrafenis.

 

 

Home Care Huisoppas tel. 073 - 5214362

 (7 x 24 uur bereikbaar).

 

*) referenties op aanvraag.

Bezoekadres

Kattenbosch 73, 5243SH Rosmalen